Úvod » Jaro 2015/16 » Články

21.kolo: Sokol Vyšehořovice - SK Kostelec u Křížků

publikováno 30.04.2016

Kostelec se stává naší noční můrou...

Sokol Vyšehořovice : SK Kostelec u Křížků       0:2  (0:0)

Na gólmana Detka to prostě neumíme! To je závěr ze dvou letošních střetnutí s velmi kvalitním protivníkem z Kostelce u Křížků. Nevyzráli jsme na něj v podzimním utkání (prohra rovněž 0:2), ani v mači sobotním. Hrál se v něm, stejně jako v první konfrontaci, dobrý a svižný fotbal se spoustou zajímavých akcí i šancí. Soupeř se ujal vedení Štachem z lehce náhodného gólu v 61.minutě hry, aby své vítězství potvrdil těsně před koncem dorážkou Kučery. To z našich mnoha a mnoha akcí se neujala žádná, skóre bohužel neotevřel ve 33.min. po parádní hlavičce Honza Matucha, proti byl obřím skokem k tyči brankář Detko, stejně tak se nevedlo ani tradičně aktivnímu Breškovcovi, který jako vždy hýřil pohybem a přihrávkami.

Přesto jakoby, a už ve druhém zápase za sebou, našemu mančaftu chybělo štěstí v zakončení, dokonalý finální pas do ohně, do střely a úspěšné zakončení. Hra v našem podání byla oproti utkání v Mnichovicích znovu klasicky rychlá a pohledná, kombinace tentokrát nevázla, jen to gólové zakončení ano.

Kostelec byl zdatným protivníkem, však před dvěma lety ještě válel v I.A.třídě a na souhře jeho šikovného týmu to je znát. A v bráně měl prostě jistotu! V té naší stál taky čaroděj, Mykola Shokodko, měl sice méně práce než před týdnem, ale na dvě trefy bohužel nedosáhl. To z našich akcí se bohužel neujala žádná. Pohledná souhra Honzy Matuchy s Jakubem Mičkalem v prvním poločase gól nepřinesla, ve druhé půli, po rychlém brejku, netrefil ve skluzu dobře míč v 55.min. po zranění se do sestavy navrátivší Petr Pytka, technické střely z trestných kopů šutéra Breškovce zkušeného Milana Detka také nepřekvapily a ani pěkná rána Petra Homoly za jeho zády neskončila. Co mířilo k bráně, to spolehlivě lapala kostelecká obrana. Soupeř ve druhé půli spoléhal spíše na brejky, obrovským šancím Rezka i Malého však stála v cestě překážka jménem Shokodko a protože se na druhé straně ani po tyči střídajícího Daniela Bláhy těsně před koncem skóre neměnilo, prohráli jsme po dlouhé době domácí zápas. Dodejme, že s hodně kvalitním mančaftem.

Za týden hrajeme v neděli v Sibřině! Pojďme si spravit chuť...

 

sestava: Shokodko - Mika, Lebeda, Ploc, Hucek - Pytka (62. Bláha), Homola, Breškovec, Novák - Matucha (50. Kaiser), Mičkal, připraveni byli ještě Kokeš J. a Prokeš

rozhodčí: Podaný - Hyc, Duchek

diváků: 70

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 53430
Dnes: 1
Online: 1

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Na kolikátém místě letos naše mužstvo skončí?

  1. - 3.
16 (72,7%)

  4. - 7.
3 (13,6%)

  8. - 11.
3 (13,6%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace