Úvod » Podzim 2015/16 » Články

1.kolo: Slavia Radonice - Sokol Vyšehořovice

publikováno 22.08.2015

Divoké utkání, ale tři body jsme si odvezli...

 

Slavia Radonice - Sokol Vyšehořovice      2:4   (2:2)

V prvním mistrovském utkání jsme přijeli na horkou půdu Slávie Radonice a nutno říct, že šlo o nečekaně tvrdý a poměrně vyhrocený zápas s gólovou přestřelkou hned na jeho začátku. Hned ve druhé minutě jsme po obrovské chybě defenzivy prohrávali... a v minutě patnácté to bylo už 2:2.

Do zápasu jsme vstoupili hodně vlažně, ba přímo dovolenkově pohodově. S tím se rozhodně nehodlali smířit domácí a tak skórovali z první své akce, na jejímž úspěchu se bohužel podepsala chybou naše obrana. Kombinace nám vázla, nervozita svazovala nohy, ke své obvyklé hře jsme se vůbec nedostávali, naopak gólman Mykola Shokodko se vůbec nenudil a hned v 7.minutě razantně zasahoval proti další nebezpečné radonické akci v podání Honzy Janíka. Aktuální dění na trávníku dávalo tušit, že se rozhodně nekoná utkání, v němž by prim hrály obrany a šancí bylo poskrovnu! V dobré příležitosti byl Vít Lebeda, vzápětí nepřesně zakončoval Petr Pytka. Gólově skončila v 8.min. hry až povedená spolupráce po ose Mičkal, Lesyk a Breškovec, když posledně jmenovaný  poslal míč po zemi za záda domácího gólmana. Už o dvě minutky později zvrtnul skóre na naši stranu Jakub Mičkal, přesně po čtvrthodině hry ale srovnal stav na 2:2 nejlepší hráč domácích Jan Lenc. Na tomto poločasovém skóre nic nezměnil ani šikovně zahraný přímý kop Patrika Breškovce, tyč nastřelená ve 22.min. rovněž tímto naším špílmachrem, bomba Maryana Leska, ani solidní šance domácího Hajného.

Ve druhém poločase posadil nejprve excelentní míč na hlavu Jakuba Mičkala Vít Lebeda, do vzduchu se zavěsivší náš útočník ale mířil jen do dobře postaveného gólmana Štefíka, vzápětí pak předváděl již poněkolikáté své umění jeho protějšek Mykola Shokodko. V 58. minutě hry skončila dobrá spolupráce Mičkala s Lesykem sice gólem, avšak zdvižený praporek pomezního znamenal její neúspěch, agilní Maryan Lesyk ale hned po pár vteřinách předvedl výtečnou sólovou akci, na jejímž konci ležel míč v síti Radonic, bylo to v tu chvíli tedy veledůležitých 3:2 z našeho pohledu! I nadále jsme bohužel v obranné činnosti chvílemi dost chybovali a tak po několika ubráněných příležitostech domácího týmu přenesly klid na naše kopačky až dvě důležité události. Bravurně zahraný přímý kop Patrika Breškovce (2:4) a vystřídání domácího Lence, jenž nervově neunesl vývoj zápasu. To ostatně i někteří domácí diváci...

První tři body jsou super, nad výkonem je po mnoha a mnoha bezproblémových zápasech třeba se ale trošku zamyslet...

 

Góly: 9. a 80. min. Breškovec, 11. min. Mičkal, 59. min. Lesyk M.

Sestava: Shokodko - Mika, Ploc, Hucek, Lebeda - Lesyk M. (89. Bláha), Breškovec (90. Bilyanskyy), Kokeš, Pytka - Zaritskyy (35. Novák), Mičkal (75. Bíža)

ŽK: Ploc, Mika, Hucek

Rozhodčí: Lerch - Valtera, Filo

Diváků: 80

 

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 53432
Dnes: 0
Online: 1

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Na kolikátém místě letos naše mužstvo skončí?

  1. - 3.
16 (72,7%)

  4. - 7.
3 (13,6%)

  8. - 11.
3 (13,6%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace