Úvod » Podzim 2015/16 » Články

14.kolo: Slavoj Velké Popovice - Sokol Vyšehořovice

publikováno 02.09.2015

Co všechno dokáže Brešky za hodinu stihnout... :-)

 

Slavoj Velké Popovice - Sokol Vyšehořovice      2:3 (1:1)

Těžce vybojované tři body na hřišti houževnatého soupeře z jihu okresu! Nijak se s námi nepáral a po chybách v defenzivě se podvakráte dostal do vedení. A to v utkání, ve kterém jsme opět měli převahu, na domácího brankáře Černého mířila především v první půli jedna rána za druhou, téměř bez vyjímky však končily všechny v jeho rukavicích nebo v zámezí, kam je efektními zákroky spolehlivě vytlačoval.

Hned po úvodním hvizdu ukázali domácí, v čem jsou silní. Dlouhé balóny mířily na forvarda Jiřího Netopilíka, který se statečně pouštěl do bojů s našimi obránci a předváděl, že ani po letech neztratil nic na svém pověstném ofenzivním drajvu. Přesto jsme vážněji zahrozili my jako první, když ve 3.min. jen těsně minul levou tyč Jakub Mičkal, o chvíli později pak pálil Petr Pytka vysoko nad břevno a výtečná akcička v podání tria Breškovec, Matucha a zakončující Novák skončila překažena neméně dobrým zákrokem popovického gólmana. Agilní Breškovec to na něj zkusil během krátké doby ještě dvakrát, po rovné čtvrthodině hry na mokrém terénu nejprve střelou z dálky, po přiťuknutí z nohy Tomáše Miky potom pro změnu ranou z blízkosti, ani jednou však neuspěl. Naopak, v okamžicích stupňování tlaku na domácí bránu jsme si zapomněli pohlídat zadní vrátka, přišla ztráta míče a pak už se hnalo na Shokodka a pouhé dva couvající obránce celkem pět(!!) borců v bílém. Výsledkem byla úspěšná trefa do naší sítě a nevěřícné pohledy našich hráčů, cože se to vlastně stalo. Prohrávali jsme! Do zteče ale mančaft burcoval v mžiku Patrik Breškovec, ve 33.min. ale zamířil bombou z trestného kopu jen do rukavic dobře postaveného Jana Černého, ten lapil vzápětí i dorážku Petra Pytky. Ataky domácí brány neustávaly, výsledkem nakonec byla po šikovném centru Jakuba Mičkala Breškovcova trefa hlavou na 1:1. Takto i skončila první část hry, protože na druhé straně hřiště ještě těsně před přestávkou výborně zasáhnul proti tvrdé střele Obermajera náš Shokodko...

Druhý poločas měl zprvu podobný scénář jako ten první, to znamená my byli více na míči a v aktivním pohybu, gólový úspěch však zaznamenali domácí, když se po chybě naší obrany trefil Nejedlý. Naštěstí máme ve svém týmu Patrika Breškovce! Hýřil pohybem, rozdával míče, neustále byl hrozbou pro domácí bránu. V 62.min. trefil po centru Miky vyrovnání na 2:2, ještě předtím měl stoprocentní šanci Jakub Mičkal, posílal míč do prázdné branky ale téměř z nulového úhlu a o centimetry minul. Neminul ovšem bohužel Breškovec a to tentokrát hned dvakrát nohy protihráče...a tak se po dvou žlutých kartách pakoval v 68.min. pod sprchy. Tam se potkal s domácím Netopilíkem, který byl vyloučen za podobné fauly jen pár minut předtím. V těch okamžicích se dosti změnil obraz hry, chyběli dva špílmachři, hráčů bylo najednou na trávníku méně, ovšem tempo hry paradoxně upadalo. Naštěstí pro nás předvedl v 82. minutě svoji silnou stránku Filip Kokeš, když přešel přes dva obránce domácího týmu a na zlatém podnose předložil míč k zakončení Tomáši Kubáskovi! Cenné vítězství jsme si už nenechali vzít, obrovskou příležitost neproměnil Vitaliy Bilyanskyy a tak se zbytek zápasu, dosti rozkouskován fauly na obou stranách, odehrál na polovině domácích, jimž se tím pádem nedařilo se stavem utkání už nic udělat.

V neděli 6.9. zamíříme vzdorovat silnému soupeři do Záp!!!

 

Góly: 39. a 62. min. Breškovec, 82. min. Kubásek

Sestava: Shokodko - Mika, Ploc, Lebeda, Hucek - Novák (87. Bláha), Breškovec, Kokeš, Pytka - Mičkal (78. Kubásek), Matucha (81. Bilyanskyy) 

ŽK: 2x Breškovec, Hucek, Pytka

ČK: 68. min. Breškovec 

Rozhodčí: Malý - Bubanec, Kraus

Diváků: 40

 

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 53432
Dnes: 0
Online: 1

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Na kolikátém místě letos naše mužstvo skončí?

  1. - 3.
16 (72,7%)

  4. - 7.
3 (13,6%)

  8. - 11.
3 (13,6%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace