Úvod » Jaro 2015/16 » Články

16.kolo: Sokol Vyšehořovice - Slavia Radonice

publikováno 26.03.2016

Souboj o čelo tabulky jsme vyhráli...

 

Sokol Vyšehořovice - Slavia Radonice    1:0  (0:0)

 

Jarní část sezóny nám nezačala vůbec lehce, střetli jsme se totiž s přímým konkurentem z vrcholu tabulky okresního přeboru.

Nehrál se špatný fotbal, i když jsme možná podvědomě čekali od hostujícího týmu větší tlak a ohrožení. Náš výkon lehce poznamenala dlouhá zimní příprava, šlo už o jedenácté utkání od začátku ledna, což samozřejmě logicky časem vede u každého týmu k útlumu. Navíc jsme neměli z různých důvodů k dispozici hned šest hráčů. Přesto jsme dokázali zvítězit a určitě to nebyla věc náhody. Už v prvním poločase jsme měli více ze hry, i když první šanci zaznamenali hosté a to hbitou střelou Smetany, naštěstí pro nás mířila jen vedle brány. Odpověděli jsme dvěma dalekonosnými pokusy Filipa Kokeše, které měly sice razanci, avšak ne přesnost. Zbrkle zakončoval svoje akce Michal Bíža a hned několikrát se ocitnul v příležitosti Petr Pytka, žádnou z nich však v gól nepřetavil. Vítězem byl na náš vkus až příliš často gólman Radonic Tomáš Moravec.  První poločas tedy i přes naši dominanci a množství šancí změnu skóre nepřinesl.

Ve druhém dějství málem platilo otřepané "nedáš...dostaneš...", když po deseti minutách pomalejší hry, bez v těch chvílích většího ohrožení brankářů, prchnul po lajně tradičně nejlepší hráč hostí Jan Lenz a jeho centr poslal hlavou Smetana jen těsně vedle tyče Shokodkovy brány. Byl to razantní signál ke změně tempa a tak se i stalo, rozhýbali jsme opět fotbalový kolotoč. Ve změti těl před bránou Radonic nepropálil míč do sítě Pytka, ve stoprocentní šanci se ocitli Boris Hucek i Michal Bíža, pokaždé byl však ve svém zásahu Moravec o vteřinu rychlejší. Vysoko nad jeho bránu poslal po hodině hry balon neúnavný Petr Pytka, tentýž hráč se vzápětí ocitl v brejku po nečekaném, dlouhém a přesném pasu z nohy Davida Ploce, znovu ale nedokázal úspěšně zakončit. A když už byl radonický brankář překonán, zastoupil ho včasným odhlavičkováním míče Mejsnar. Nakonec však byla naše snaha vstřelit gól přeci jen vyslyšena, když se po excelentním rohovém kopu Filipa Kokeše balon snesl na hlavu Borise Hucka a ten nechal početné obecenstvo aspoň jednou explodovat nadšením...

Za týden zamíříme v sobotu do Stříbrné Skalice a po zápase se v hostinci U Tvrze ve Vyšehořovicích koná tradiční Maškarní ples!! <:o)

sestava: Shokodko - Lesyk I. (70. Bláha), Ploc, Lebeda, Mika - Bíža, Kokeš F., Hucek, Pytka (79. Kokeš J.) - Matucha (87. Zaritskyy), Lesyk M.

góly: 85. Hucek

rozhodčí: Bernard - Eloga, Bílek

diváků: 120

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 53433
Dnes: 1
Online: 5

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Na kolikátém místě letos naše mužstvo skončí?

  1. - 3.
16 (72,7%)

  4. - 7.
3 (13,6%)

  8. - 11.
3 (13,6%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace